Waarom lid worden van de NLKV, wat hebben wij u te bieden:

1. Onze Raskatten”

Dan krijgt u vier maal (4 x) per jaar ons verenigingsblad genaamd “Onze Raskatten” welke in full color wordt gedrukt en altijd vol staat met interessante artikelen. En waarin tevens een showkalender is opgenomen zodat u kunt zien waar tentoonstellingen worden gehouden.

          
Ons mooie full color blad    

     
   Onze jaarlijkse kalender

2. Korting op inschrijfgeld op onze NLKV kattenshow

Wanneer u wenst in te schrijven met uw kat op een van onze NLKV shows krijgt u als lid een korting op het inschrijfgeld van € 4,00 per kat of wilt u onze shows bezoeken dan krijgt u als lid gratis toegang. 

3. Later misschien ook een nestje?

Dit betekent dat u dan in ieder geval lid moet zijn van een kattenvereniging om stambomen voor het toekomstige nest te kunnen aanvragen. Bovendien moet u dan in het bezit zijn van een catterynaam die u bij de vereniging kunt aanvragen en welke dan als z.g. achternaam van de kittens op de stambomen vermeld wordt. Deze catterynaam is dan beschermd, d.w.z. dat niemand anders deze naam mag gebruiken.

Onze stambomen zijn heel mooi, goed verzorgd en geplastificeerd en kosten slechts € 10,00 per stuk excl. porto. 
Een eigendomscertificaat wordt bij elke stamboom meegestuurd, welke de fokker bij overdracht invult en dan door de nieuwe eigenaar bij de stamboom gehouden kan worden. (Deze moet dus niet worden opgestuurd).

4. Verenigingskalender

Jaarlijks (in december bij het laatste blad) ontvangen onze leden een mooie fullcolor kattenkalender.

5. Uw belangen

De NLKV is actief wanneer het gaat om de belangen van haar leden. Er wordt een positieve houding ingenomen betreffende de kattenwereld waarbij het welzijn van de kat voorop staat.

6. Uw ideeën

Heeft u als lid opmerkingen/aanvullingen/nieuwe ideeën stuur ze ons dan toe. Ze zullen altijd in een bestuursvergadering besproken worden en indien uitvoerbaar uitgewerkt.   

U kan zich aanmelden als lid van onze NLKV via het formulier hieronder wat u kunt downloaden
of via een email naar tiny.vollemans@nlkv.nl waarin u aangeeft dat u lid wenst te worden met daarin uw naam, adres, telefoonnummer en eventueel catterynaam die u wenst aan te vragen. 
Van onze ledenadministratie (Tiny Vollemans) ontvangt u 
dan spoedig bericht over uw lidmaatschap via de mail.
    

Formulier:    aanmeldinglid2.doc 

ALGEMENE INFORMATIE:

  • Voor de goede orde wil ik u er op attenderen dat het niet is toegestaan dat er meerdere catteries gevestigd zijn op hetzelfde adres mits die persoon ook (fokker)lid is van de NLKV.
  • Het is niet aan te bevelen om een kattenras te vermelden in een catterynaam omdat een eenmaal goedgekeurde catterynaam niet kan worden gewijzigd!
  • Ook kunt u geen nieuwe catterynaam aanvragen als u al een door de CCR geregistreerde catterynaam hebt.
  • De (voor)naam van een kitten + de catterynaam mogen niet meer dan 30 lettertekens bedragen. Het woord ‘cattery’ wordt niet opgenomen bij registratie van een catterynaam.

Ledenadministratie:
Op werkdagen en bij voorkeur na 18.00 uur tot 21.30 uur 
op telefoonnr: 010-4624865
email: tiny.vollemans@nlkv.nl