Opgave van een advertentie onder ” Herplaatsing” kan slechts door middel van een brief of per email. 

Het adres is: J + H. Geelen – Steenbok 15 – 3225 EJ Hellevoetsluis –
tel: 0181 – 310491 of email: voorzitter@nlkv.nl

Deze service is gratis, maar alleen voor leden van de N.L.K.V.

Wie zoekt een lieve en aanhankelijke kat van 2 jaar?

Wij zijn op zoek naar iemand die onze lieve kat (somali katertje: gecastreerd, gechipt en gevaccineerd) kan overnemen en hem een rustige omgeving (met balkon of afgesloten tuin) kan bieden, zonder andere huisdieren en met veel tijd (zeker 4 uur per dag) voor de kat om te spelen/liefde te geven.

Het is een kat die erg gericht is op mensen: op schoot zitten, in bed komen liggen en je achterna lopen door het huis. Maar geen kat voor een druk huishouden of andere dieren; dat geeft stres, angst en agressie.

Bij ons is dit nu het geval: een andere oudere kat van 10 jaar is dement en heeft pijn door artrose. Daardoor gaat hij blazen naar de jonge kat als die te dicht bij komt. Dit geeft nu stres bij beide katten: ze vallen elkaar aan. Omdat de oudere kat het kwetsbaarst is, zijn we daarom nu op zoek naar een kattenliefhebber die onze jonge, nieuwsgierige, actieve en lieve kat een nieuwe kans geeft. Je kan nog zeker 15 jaar van deze kat genieten!

Weet je iemand die op zoek is naar een lieve kat die veel aandacht vraagt maar ook veel liefde teruggeeft?

Neem dan contact op met Eric van Dijk, de Colignystraat 87 2628 HB Delft Tel 015-8895106 of kom eens langs om kennis te maken met de kat! Informatie en foto’s zijn op te vragen via chiara@casema.nl