Opgave van een advertentie onder ” Herplaatsing” kan slechts door middel van een brief of per email. 

Het adres is: J + H. Geelen – Steenbok 15 – 3225 EJ Hellevoetsluis –
tel: 0181 – 310491 of email: dutchjoy@planet.nl

Deze service is gratis, maar alleen voor leden van de N.L.K.V.

Cattery Van Lebo zoekt voor Mila Maryana van Lebo een nieuw thuisje.

Mila is een 4-jarige dame die momenteel nog haar 5 kittens (geboren 19 april 2024) zoogt en verzorgt. Mila zal worden gecastreerd voor vertrek. Mila kan ook na haar “pensioen” meegenomen worden naar show, ze heeft als potente poes al diverse titels behaald.

Ze is volledig getest (HCM, PKD, Patella, Fiv, Felv, navelbreuk etc) en is up to date met haar vaccinaties.

Mila is een heel chille poes die ook ingezet wordt als therapiedier op gesloten afdelingen (dementerenden) van verpleeghuizen. Nagenoeg Bom-proof; ze is niet echt gecharmeerd van de stofzuiger maar voor de rest kun je alles met haar doen. Ze komt graag bij je zitten, naast of op schoot. Geniet van borstel- en kambeurten en ook nageltjes knippen levert geen enkel probleem op.

Mila kan prima met kleine kinderen mits deze respectvol met haar omgaan, zoals het hoort.

Voor nadere informatie gelieve contact op te nemen op telefoonnummer 06 – 5570 6066 of via email catteryvanlebo@gmail.comVoor onze jonge poes Lieze Lotte van Lebo zoeken wij een nieuw liefdevol thuis.

Vanwege koersverandering van de cattery wordt Lieze hier aangeboden.

Lieze is een jonge meid van 9 maanden oud, nog ongetest maar uit geteste ouders (HCM, PKD, Patella, CIN, FIv, Felv, navelbreuk etc). Lieze zou eventueel een collega cattery mogen versterken.

Lieze wordt regelmatig ingezet als therapiedier binnen gesloten afdelingen (dementerenden) van verpleeghuizen. Nagenoeg BOM-proof; alleen een stofzuiger kan haar irriteren.

Genieten kan Lieze van een uitgebreide kam- en borstelbeurt. Ook manicure en pedicure is geen enkel probleem.

Voor nadere informatie gelieve contact op te nemen op telefoonnummer 06 – 5570 6066 of via email catteryvanlebo@gmail.com

Op de foto’s ligt Lieze links of op de voorgrond.

 

Voor onze jonge kater Inuyasha zoeken wij een liefdevol thuis.

Inuyasha is 3 jaar en heeft een aantal nakomelingen verwekt.

Hij is een ietwat schuwe kater die enige tijd nodig heeft om je toe te laten maar er zit geen kwaad in hem. Het is meer wat verlegenheid. Heb je eenmaal zijn vertrouwen, dan houdt hij met name van wat ruwer stoeien en spel.

Inuyasha is volledig getest (HCM, PKD, CIN, Patella, navelbreuk, ballencheck, alsook Fiv en Felv).

Inuyasha wordt voor vertrek gecastreerd. Een maatje zou fijn zijn, maar ook als solo-kattenkind kan hij zich prima vermaken. Hij geniet van lekker zonnen in een volledig afgeschermde tuin en kan heel goed vlindertjes of eventueel kleine vogeltjes vangen.

Borstelen en kammen kan, mits hij wordt ondersteund door kroeltjes en geruststelling. Ook het knippen van zijn nagels kan op dezelfde manier.

Bij interesse gelieve contact op te nemen via telefoonnummer 06 – 5570 6066 of via email catteryvanlebo@gmail.com