Te koop: Kittens van NLKV leden 

Opgave van een advertentie onder ” Kittens ” kan slechts door middel van een briefkaart/brief of per email.   De advertentie blijft 2 maanden staan en wordt daarna verwijderd.

Het adres is: H. Geelen   Steenbok 15    3225 EJ Hellevoetsluis 
tel: 0181 310491 email: dutchjoy@planet.nl

11-6-2024

Cattery Middelsluis  te Numansdorp
Volledig Gevaccineerd en gechipt, ontwormt en ontvlooid  Gezonde en Liefdevolle Exotic Kitten met stamboom Te Koop! Met stamboom en uit geteste ouderdieren 

g.j.a.troost@gmail.com

Knappe Mario groeit op in een druk huishouden met een hond, kind. Hij is geboren op 12 april en mag rond 12 juli naar zijn nieuwe koninkrijk 🙂 

Waarom kiezen voor onze kittens?
Gezonde neus: Onze kittens worden met zorg gefokt om een gezonde neus te behouden.
Uitstekende afkomst: Beide ouders hebben een stamboom en zijn afkomstig uit zorgvuldig geselecteerde HCM- en PKD-vrije lijnen.
Uniek karakter: Onze kittens behouden het specifieke, liefdevolle karakter dat het ras zo bijzonder maakt.
Extra informatie:
Vanwege de steeds strengere regelgeving en de mogelijke dreiging van een verbod op de oorspronkelijke Perzische en Exotic katten, hebben wij gekozen voor een verantwoorde kruising met een Britse Korthaar. Deze beslissing is genomen in overleg met  onze dierenarts. Dit waarborgt niet alleen de gezondheid van onze kittens, maar ook de toekomst van het ras.
Onze belofte: Als toegewijde en ervaren fokkers van de Exotic geloven wij in het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze kittens. Wij zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat ze een liefdevol en gezond leven tegemoet gaan.
Bent u op zoek naar een gezonde, liefdevolle en unieke Exotic kitten?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag om onze prachtige kittens te ontmoeten en te ontdekken waarom ze de perfecte aanvulling op uw gezin zullen zijn.

21-5-2024

 

1 brits korthaar poesje van 7 weken,
Geboren op 04-04-24
In de kleur black golden shaded 

Beide ouders getest op hcm, pkd, felv en fiv ,met stamboom, paspoortje 2x vaccineren, meerdere keren ontwormt en ontvlooid kitten pakket en 1 jaar garantie.

 

1brits korthaar  katertje nu 2weken
Geboren 05-05-24
In de kleur blue golden shaded 

Beide ouders  getest  op HCM en pkd felv en fiv en bloedgroep .

Met stamboom ,paspoortje, 2x gevaccineerd gechipt en meerdere keren ontwormt en ontvlooid, kittenpakket en 1 jaar garantie.

Bellen of mailen
0683335645
mjvandee@hotmail.com

9-5-2024Onze lieve Roxy heeft kittens ,

Ze heeft 6 prachtige boefjes gekregen , ze groeien hier op in ons gezin met twee kinderen , honden en nog een andere poes.

De ouders zijn beide getest en gezond .

Met 9 weken krijgen de kleintjes hun eerste enting en chip en worden helemaal nagekeken door de dierenarts , met 12 weken krijgen ze hun 2de enting en mogen daarna met entingsboekje en stamboom verhuizen.

Zijn dan ook meerdere keren ontwormd.

Ze gaan niet weg naar fokkers .

Wij zijn een kleine cattery ( Cattery Beemster) met twee poezen , aantal jaar terug zijn wij op dierenpraat tv geweest met Britt Dekker.

Lid van NLKV

Voor vragen kunt u altijd een berichtje sturen

Wij zoeken een nieuw huisje voor ze waar ze net zo goed verzorgd zijn als hier hun eerste weken 

Reserveren kan natuurlijk na een aanbetaling dan beide kanten er zeker van zijn dat het goed zit .

Rond 22 Juni mogen ze verhuizen

info  : Biancabeemsterboer@hotmail.com